August 7

Leolux: een gerenommeerd meubelmerk van eigen bodem

Al sinds 1934 produceert het familiebedrijf Leolux, ontstaan in de Limburgse stad Venlo, designmeubelen. Wat Leolux zo opvallend maakt is het gebrek aan series. Waar andere merken kiezen voor een serie aan dezelfde meubels die zo van de lopende band af lijken te rollen, richt Leolux zich juist op de individuele smaak van de klanten. Op maat gemaakt en afgestemd op de wensen van de koper.

 

Of het nu gaat om de materialen, vorm, kleuren, modellen of wat dan ook; Leolux houdt rekening met jouw behoeften en ontwerp binnen 6 – 8 weken het meubelstuk dat jij voor ogen hebt. Om deze reden is Leolux al jarenlang een begrip in Nederland. De productie van dit bedrijf vindt nog altijd plaats in Venlo, alhoewel er inmiddels ook al verkoopkanalen buiten Nederland zijn. Ook in België, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland is Leolux te vinden.

 

De keuzes bij Leolux

Omdat Leolux meubelen zich richt op de specifieke wensen van individuele klanten, is het zaak om als klant ongeveer te weten wat je wil. Een beetje voorbereiding is dus zeker geen overbodige luxe. Hieronder worden een aantal elementen benoemd waarop je kunt letten bij het creëren van jouw ideale meubelstuk:

 

  • Leolux leer: voor het personaliseren van jouw meubelstuk heb je de keuze uit tien soorten leer. Test ze in één van de winkels, voel wat het beste voelt. Daarnaast staan er altijd adviseurs voor je klaar om je met raad en daad bij te staan, zowel online als in de winkels van Leolux.
  • Leolux stoffen: dankzij de grote variëteit aan stoffen kun je eenvoudig kleuren combineren tot een uniek resultaat.
  • Leolux houtsoorten: de grote collectie aan houtsoorten zorgen er voor dat alles perfect bij de inrichting van jouw woning aan te sluiten is.
  • Leolux lakken: alles is op elkaar afgestemd, zo ook de lakcollectie.


Copyright 2020. All rights reserved.

Posted August 7, 2018 by Casper in category "Decoratie