June 25

Kussens op maat voor stijl en comfort

Heb je een mooie tuinset gekocht dan wil je deze graag voorzien van bijpassende kussens. Niet alleen is het belangrijk dat deze kussens een goed design hebben en er aantrekkelijk uitzien, ook wil je dat ze perfect passen op jouw meubilair. Te vaak worden er nog universele kussens gekocht die net niet helemaal aansluiten bij jouw stoelen en banken.

Dit probleem wordt volledig verholpen door kussens op maat te laten maken voor jouw meubilair. Bij maatkussens worden de kussens volledig handgemaakt vervaardigd en  in zijn geheel afgestemd op de maten van jouw meubels. Zo creëer je dé perfecte pasvorm en het ideale comfort.

Zitkussens op maat

De kussens die het meest op maat worden gemaakt zijn uiteraard zitkussens. Dit type kussen is essentieel en hierbij is comfort prioriteit nummer één. Zitkussens kunnen in diverse vormen worden geleverd, bijvoorbeeld in rechte vorm, maar ook met afloop.

Beschik je al over een hoes? Het is ook mogelijk om alleen een vulling op maat te laten maken. Natuurlijk is het altijd aan te raden om een hoes te gebruiken die is afgestemd op de maat van de vulling.

Beschik je al over een vulling, maar is de hoes toe aan vervanging? Dan kun je ook alleen een kussenhoes op maat laten maken. Zo bespaar je geld en hoef je niet een hele kussenset te vervangen. Wel zo prettig voor de portemonnee.

Rugkussens op maat

Bij een meer luxe bankstel horen ook rugkussens. Ook deze kun je op maat laten maken door een specialist.

Een goede tip voor rugkussens voor banken is om voor een model met schuine afloop te kiezen. Dit vergroot het zitgemak aanzienlijk doordat je lichaamsgewicht dan naar achteren wordt verlegd. Zo ontstaat een meer ontspannen zithouding.

Dus heb jij net een nieuwe tuinset aangeschaft? Nu de zomer weer voor de deur staat is het hoog tijd om ook jouw tuinset te voorzien van op maat gemaakte kussens!Copyright 2020. All rights reserved.

Posted June 25, 2018 by Casper in category "Decoratie", "Slaapkamer