August 17

Eenvoudige verplaatsingen met zwenkwielen

Zwenkwielen zijn handige producten. Je kunt ze jarenlang gebruiken waarbij je ze naast comfort ook rolgemak bieden. Als je op zoek bent naar zwenkwielen dan kan dat zijn voor een stoel of andere objecten. Metaalshopper levert diverse modellen zwenkwieltjes met en zonder rem.

Wielen die alle kanten opgaan

Het handige van zwenkwielen is dat ze iedere gewenste kant opgaan en dat ze worden ontworpen om ook grote gewichten te dragen. Metaalshopper heeft een ruime voorraad zwenkwielen waardoor deze snel en goedkoop geleverd kunnen worden. De wielen zijn gemaakt van stevige materialen en prima geschikt voor zowel grote als meer kleine ‘klusjes’. Zoek en vind snel de zwenkwielen die je nodig hebt. Neem wielen mét of zonder rem. Wil je bijvoorbeeld een reclamerek neer zetten dan is het verstandig om te kiezen voor zwenkwielen met een rem. Hiermee voorkom je dat je rek spontaan in beweging komt.

Brede toepasbaarheid

Het is niet iets waar je dagelijks over nadenkt maar ze zijn breed inzetbaar en je kunt ze voor zoveel meer dan alleen een reclamerek gebruiken. Kledingrekken, kasten, stoelen, tafels je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk om zwenkwielen te monteren. De zwenkwielen die door Metaalshopper worden aangeboden worden gemaakt in de eigen fabriek waarmee de kwaliteit van elk wiel gewaarborgd is. Zwenkwielen van Metaalshopper staan garant voor kwaliteit en Nederlands vakmanschap.

Zowel voor particulieren als bedrijven

Met zwenkwieltjes krijg je veel op rolletjes en dat geldt zowel voor particulieren als ondernemers. Soms betekent een kleine aanpassing aan je favoriete tafel of kast dat je deze overal handig naar toe kunt verplaatsen. In winkels zijn rekken en bakken die op wieltjes staan een aanwinst. Je kunt klanten immers altijd de hele winkel laten zien door de bakken die je op zwenkwielen hebt gezet regelmatig te verplaatsen.Copyright 2020. All rights reserved.

Posted August 17, 2016 by Casper in category "Bouwen