August 31

Dertig procent van je leven slaap je

Een goede nachtrust is essentieel

Wanneer je bedenkt dat je ruim dertig procent van je hele leven slapend doorbrengt weet je dat een goede nachtrust heel belangrijk is. Het is dan ook van het grootste belang dat je eens in de zoveel jaar eens nagaat of jouw matras je nog het slaapcomfort biedt wat jij nodig hebt. Wanneer je regelmatig uitgeput wakker wordt, wanneer je vaak wakker wordt met een zere stijve nek, of wanneer je ’s nachts niet kan slapen omdat je geen comfortabele lighouding aan kan nemen is het tijd dat je gaat kijken voor een goede nieuwe matras.

Alle waar gaat naar zijn geld

Matrassen vind je in allerlei soorten en maten. Al vanaf een paar tientjes koop jij een nieuwe matras voor op je bed, maar het is natuurlijk een waanidee dat je dan net zo’n goede nachtrust krijgt als op en duurdere matras. Je hebt dan ook enorm veel keuze uit de materialen waar een matras van gemaakt kan zijn. De meest gebruikte materialen zijn traagschuim en koudschuim.  Veel matrassen bestaan uit één van deze materialen of een combinatie van allebei. Daarnaast heb je ook nog de pocketvering matras. Je vindt de beste matrassen bij Droomidee. Je treft er ook per matras een uitgebreide omschrijving zodat jij altijd de juiste matras koopt.

Comfortabel slapen zonder drukpunten

Wanneer je slaapt op een pocketvering matras heb je letterlijk het gevoel dat je op een wolk slaapt. De matras ondersteunt jouw lichaam namelijk op alle plekken, zodat je niet in een kuil ligt. Wanneer je slaapt in een tweepersoons bed van 160×200, de meest standaard maat, kies je dan ook het beste voor één matras 160×200. Je ligt dan samen op één matras zonder dat je een irritante naad voelt. Op deze manier word je alleen of samen goed uitgerust wakker na een nacht waarin je nauwelijks hebt gewoeld. Een goede matras blijkt in zo’n geval een waardevolle investering.Copyright 2020. All rights reserved.

Posted August 31, 2016 by Casper in category "Slaapkamer